dissabte, de novembre 10, 2007

Més visites -*- Más visitas

Hooola que tal!

Les Planes Velles sovint sembla un lloc de visita/acollida de fauna més diversa, i això que tampoc estem en mig d'una zona salvatge, més aviat al contrari... i pel que sembla ara volen fer un polígon a tocar d'aquí... En fi, quan tingui un moment m'he d'acostar a parlar amb els veïns de Les Planes Noves a veure que pensen... Sovint el que és urgent no et deixa fer el que és important.
Bé, que ja m'estic anant del tema, us volia ensenyar més fauna de la que passa per aquí! Alguna ja l'heu anat veient en altres entrades d'aquest bloc, però ara dos més:
Primer un petit mamífer que sembla un petit talp o quelcom semblant. Ens el vam trobar dins de casa... malauradament la Henna o, segurament la Pebra, el van trobar abans... I li van fer una "liposucció"...

L'altra visita va ser més interessant. Primer semblava que estava ferit, ja que estava al terra i em vaig poder acostar moltíssim. Però finalment va empendre el vol, tot i que no gaire lluny. El vaig perdre entre l'espessa vegetació al voltant del Riudebitlles. Potser el pare d'en Jordi, que a més de ser un expert boletaire, s'està especialitzant en aus, ens podria ajudar a identificar quina rapaç és.


...ooOoo...


Hooola que tal!

Les Planes Velles a menudo parece un lugar de visita/acogida de la fauna más diversa, y esto que tampoco estamos en medio de una zona salvaje, más bien al contrario... y al parecer ahora quieren hacer un polígono a tocar de aquí... En fin, cuando tenga un momento me he de acercar a hablar con los vecinos de Les Planes Noves a ver que piensan... A menudo lo que es urgente no te deja hacer lo que es importante.
Bien, que ya me estoy yendo del tema, os quería enseñar más fauna de la que pasa por aquí!
Alguna ya la habéis ido viendo en otras entradas de este blog, pero ahora dos más: Primero un pequeño mamífero que parece un pequeño topo o algo similar. Nos lo encontramos dentro de casa... desgraciadamente la Henna o, seguramente la Pebra, lo encontraron antes... Y le hicieron una "liposucción"...
La otra visita fue más interesante. Primero parecía que estaba herido, puesto que estaba al tierra y me pude acercar muchísimo. Pero finalmente emprendió el vuelo, aunque no muy lejos. Lo perdí entre la espesa vegetación alrededor del Riudebitlles. Quizás el padre de Jordi, que además de ser un experto "boletaire", se está especializando en aves, nos podría ayudar a identificar qué rapaz es.
Versión en castellano...