diumenge, de juny 29, 2008

Façana bodega -*- Façana bodega

Hooola que tal!

A principis de Maig, la Karen volia plantar algunes flors a uns bancals que havia preparat al costat del caminet de grava de la bodega, davant del jardinet que va fer l'any passat.
Com que l'arrebossat de la paret de la bodega estava molt malmès, vam optar per refer-lo abans de plantar res, ja que sinó després mai es trobaria el moment, per que implicaria fer malbé algunes plantes.

Així que ens hi vam posar els dos, primer sanejant la paret fins a una certa alçada, i refent-ho amb un morter a base de calç, sorra i una mica de portland blanc (recepta d'en Jesús, el nostre paleta de confiança!).

Doncs aquí teniu el resultat al maig.

I aquí el resultat al juny, quan les plantes ja han anat creixent.

Mola no?

...ooOoo...


Hooola que tal!

A principios de Mayo, Karen quería plantar algunas flores a unos bancales que había preparado junto al caminito de grava la bodega, delante del jardincillo que hizo el año pasado.

Como que el enlucido de la pared de la bodega estaba muy deteriorado, optamos por rehacerlo antes de plantar nada, puesto que sino después nunca se encontraría el momento, ya que implicaría echar a perder algunas plantas.
Así que nos pusimos los dos, primero saneando la pared hasta una cierta altura, y rehaciéndola con un mortero a base de cal, arena y algo de portland blanco (receta de en Jesús, nuestro albañil de confianza!).

Pues aquí tenéis el resultado en mayo.

Y aquí el resultado en junio, cuando las plantas ya han ido creciente.

Mola no?
Versión en castellano...

dissabte, de juny 28, 2008

Hort al Juny -*- Huerto en Junio

Hooola que tal!

A petició de respectable públic del blog, adjunto algunes imatges de l'hort preses la setmana passada.
Avui he collit els dos primers carbassons... i tinc dos pebrotets del padrón a punt... a veure si piquen o non!
També m'he cruspit el primer préssec dels pobres presseguers (el plural impressiona, però només tenim dos presseguers!). Tot i que l'he tractat amb sofre i caldo bordelés de forma alterna cada setmana, les pluges del mes de maig el van deixar ben tocat...
Tinc pendent d'atendre una petició d'un company d'Inforjardin que em va demanar com estic preparant el reg controlat per PC. A veure si m'hi poso, però és que no dono abast!

Picasa SlideshowPicasa Web AlbumsFullscreen




Doncs això és tot. Tinc més material per penjar... a veure si ho faig aquesta tarda!

Salut!


...ooOoo...


Hooola que tal!

A petición de respetable público del blog, adjunto algunas imágenes del huerto tomadas la semana pasada.
Hoy he cosechado los dos primeros calabacines... y tengo dos pimientos del padrón a punto... a ver si pican o non!
También me he comido el primer melocotón de los pobres melocotoneros (el plural impresiona, pero sólo tenemos dos melocotoneros!). Aunque lo he tratado con azufre y caldo bordelés de forma alterna cada semana, las lluvias del mes de mayo lo dejaron bien tocado...
Tengo pendiente de atender una petición de un compañero de Inforjardin que me pidió cómo estoy preparando el riego controlado por PC. A ver si me pongo, pero es que no llego a más!

Pues esto es todo. Tengo más material por colgar... a ver si lo hago esta tarde!

Salut!

Versión en castellano...