dissabte, de maig 31, 2008

Collint faves -*- Recogiendo habas

Hooola que tal!

Si, ja sé que el temps de faves ja està una mica passat, però és que la foto és de principis d'abril.... He estat molt liat (com sempre!) i tinc el bloc una mica oblidat, malgrat que material no en falta!
Si recordeu, abans d'aquest mes de maig tant tapat i humit (però que bona falta ens feia, no és pas cap queixa!) vam "disfrutar" d'un mes d'abril amb temperatures gairebé estiuenques. Doncs en un d'aquests dies van venir el meu nebot i els seus pares, i vaig aprofitar per ensenyar-li a collir les primeres faves.
Des d'aleshores n'hem menjat bastantes!



...ooOoo...


Hooola que tal!

Si, ya sé que el tiempo de habas ya está algo pasado, pero es que la foto es de principios de abril.... He estado muy liado (como siempre!) y tengo el blog algo olvidado, pese a que material no falta!
Si recordáis, antes de este mes de mayo tan tapado y húmedo (pero que buena falta nos hacía, no es ninguna queja!) "disfrutamos" de un mes de abril con temperaturas casi veraniegas. Pues en un de estos días vinieron mi sobrino y sus padres, y aproveché para enseñarle a cosechar las primeras habas.
Desde entonces hemos comido bastantes!

1 Comentaris:

Blogger Ester (Picarona i el seu hortet) va dir...

Cesc, no siguis mandrós i ensenya'ns com tens l'hort ara!!!
Una abraçada,

Ester

dimecres, 11 de juny, 2008  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home