dilluns, de maig 22, 2006

Descobrint els voltants -*- Descubriendo los alrededores

Hooola que tal!

Sovint els projectes de futur i la feina del dia a dia ens impedeix de gaudir del present... Com a mínim això em passa a mí!!!

Així que l'altre dia vam decidir d'explorar els voltants de la masia... I vam descobrir que el ruc que tenia l'Stefan feia més del que semblava!! A part de produir fems, mantenia la vegetació mínimament controlada.

En la nostra descoberta, també vam trobar el pont del rec d'abaix (suposo que deu tenir un nom, però de moment el desconec).



En fi, també vam trobar el niu d'un ànec (el pobre una mica més i l'aixafa la Karen), una carxofera borda amb la carxofa més gran que he vist en ma vida (d'acord, tampoc és que n'hagi vist tantes!) i molt, molt, molt esbarzer!!

Finalment una menció especial a la riera. Realment és un lloc molt agradable, encara que bastant deteriorat. Ens explicava un dels fills de la propietària original (abans de l'Stefan) que de petits s'hi banyaven. Malgrat que en alguns llocs hi ha prou profunditat... abans de ficar-m'hi demanaria una anàlisi de l'aigua... no vagi a ser que m'exfolii la pell i em caigui el poc cabell que em queda!!

Seria bo de poder recuperar la riera.... Res! un altre projecte de cara al 2015!!

Per estalviar pujar fotos, aprofitem les que varen fer uns visitants que van passar per Planes Velles. Suposo que no li sabrà greu:

Enllaç a la web d'Amadeu Olivella


...ooOoo...


Hooola que tal!

A menudo los proyectos de futuro y el trabajo del día a día nos impiden disfrutar del presente... Al menos esto me pasa a mí!!!

Así que otro día decidimos explorar los alrededores de la masía... Y descubrimos que el burro que tenía el Stefan hacía más de lo que parecía!! Aparte de producir estiércol, mantenía la vegetación mínimamente controlada.

En nuestro descubrimiento, también encontramos el puente de la riera de abajo (supongo que debe tener un nombre, pero por el momento lo desconozco).

En fin, también encontramos el nido de un pato (el pobre un poco más y lo aplasta Karen), una planta de alcachofa con la alcachofa más grande que he visto en mi vida (de acuerdo, tampoco es que haya visto tantas!) y muchos, muchos, muchos zarzales!!

Finalmente una mención especial a la riera. Realmente es un lugar muy agradable, aunque bastante deteriorado. Nos explicaba uno de los hijos de la propietaria original (antes del Stefan) que de pequeños se bañaban. Pese a que en algunos lugares hay suficiente profundidad... antes de meterme pediría un análisis del agua... no vaya a ser que me exfolie la piel y me caiga el poco cabello que me queda!!

Sería bueno de poder recuperar la riera.... Nada! otro proyecto de cara al 2015!!

Por ahorrar subir fotos, aprovechamos las que hicieron unos visitantes que pasaron por Planes Velles. Supongo que no le importará:

Enlace a la web de Amadeu Olivella

2 Comentaris:

Blogger Dammy va dir...

Molt interesant el teu blog. La verdad es que lo seguiré visitando en el futuro... De verdad "de las buenas", además, así me ayudará a no perder mi ya perdido hábito con el catalán. ;-)

Un blogsaludo.

dimecres, 24 de maig, 2006  
Blogger Euskalman va dir...

Podiem fer un concurs per posar nom al pont aquest ...

dijous, 25 de maig, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home