dilluns, d’abril 17, 2006

Es la Guerra!!!

Hooola que tal!

Planes Velles s'ha convertit, entre d'altres coses, en un camp de batalla! Sí, sí, finalment ha começat la guerra!!
Ja feia dies que es veia a venir.... no ens han donat una altra opció!

La convivència entre ratolins i humans té un límit, i ja fa temps que es va sobrepassar.

Ens ha portat hores de deliberació: entre les faccions més expeditives de Les Planes Velles (disposats a usar armament químic d'alta intensitat) i els més tolerants, que proposaven evitar un bany de sang a base d'una barrera d'ultrasons que els mantingués a ratlla.

Sigui com sigui, els ultrasons no han funcionat (potser són ratolins sords...) i abans d'usar l'armament químic (que podria ocasionar danys colaterals no desitjats, per exemple en les òlives que viuen pels voltants), ens hem inclinat per l'armament convencional: les tradicionals trampes.

Per la nostra sorpresa, s'ha demostrat que són altament efectives (sobretot les múltiples). Només cal dir que el rècord està en 3 ratolins en quinze minuts (la prova, la foto).

A més són ràpides en complir la seva missió, suposo que són tan ràpides com una guillotina.

...ooOoo...


Hooola que tal!

Planes Velles se ha convertido, entre otras cosas, en un campo de batalla! Sí, sí, finalmente ha empezado la guerra!!
Ya hacía días que se veía a venir.... no nos han dejado otra opción! La convivencia entre ratones y humanos tiene un límite, y ya hace tiempo que se sobrepasó.

Nos ha llevado horas de deliberación: entre las facciones más expeditivas de Las Planes Velles (dispuestos a usar armamento químico de alta intensidad) y los más tolerantes, que proponían evitar un baño de sangre a base de una barrera de ultrasonidos que los mantuviera a raya.

Sea cómo sea, los ultrasonidos no han funcionado (quizás son ratones sordos...) y antes de usar el armamento químico (que podría ocasionar daños colaterales no deseados, por ejemplo en llos búhos que viven por los alrededores), nos hemos inclinado por el armamento convencional: las tradicionales trampas.

Para nuestra sorpresa, se ha demostrado que son altamente efectivas (sobre todo las múltiples). Sólo con decir que el récord está en 3 ratones en quince minutos (la prueba, la foto).

Además son rápidas en cumplir su misión, supongo que son tan rápidas como una guillotina.

2 Comentaris:

Blogger Martín va dir...

Se de alguien que te puede ayudar a lo Batman!!!! nuestros fieles amiguitos gatunos:
http://blogs.ya.com/milgatos/

Adeu Amics!

dimecres, 19 d’abril, 2006  
Anonymous Anònim va dir...

als ratolins ni aigua!!!

diumenge, 23 d’abril, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home