diumenge, de març 11, 2007

L'hort avança! -*- El huerto avanza!

Hooola que tal!

Acabem de tornar de Les Planes Velles... i estem trinxats! La Karen ha continuat barallant-se amb el seu tros de jardí preferit, i també ha plantat un taronger.
Jo he continuat barallant-me amb els sistemes de reg automàtics, ara per l'hort. On he aprofitat per plantar unes quantes cebes, quatre tomaqueres (literalment) i vuit enciams... Suposo que durant la setmana els conills i els cargols faran una festa!!
En fi, us adjunto una foto de com queda l'hort.
Encara falta fer la tanca perimetral i plantar alguns arbustos que ajudin a tallar el vent. De moment he plantat gerdons i groselles.


...ooOoo...


Hooola que tal!

Acabamos de volver de Les Planes Velles... y estamos rebentados! Karen ha continuado peleándose con su trozo de jardín preferido, y también ha plantado un naranjo.
Yo he continuado peleándome con los sistemas de riego automáticos, ahora para el huerto. Dónde he aprovechado para plantar unas cuántas cebollas, cuatro tomateras(literalmente) y ocho lechugas... Supongo que durante la semana los conejos y los caracoles harán una fiesta!! En fin, os adjunto una foto de como queda el huerto. Todavía falta hacer la valla perimetral y plantar algunos arbustos que ayuden a cortar el viento. Por el momento he plantado frambuesas y groselles.

1 Comentaris:

Blogger Ester (Picarona i el seu hortet) va dir...

Hooola Cesc i companyia!

És ben bonic això que esteu fent... recuperar una masia! Se'm fa la boca aigua només de pensar en l'espai que deveu tenir per a l'hortet. Kaaamaaacuuuu!!!

Ja heu pintat la façana que surt a la foto més abaix? Al final, de quin color? El meu home (que és pintor), sempre diu que el blanc-blanc fa mal als ulls, que sempre és millor donar-li una mica de color. L'estiu passat vam pintar el pati que abans era tot blanc i ara té un lleuger toc ocre i la veritat és que segueix sent igual de lluminós i quan hi cau el sol a l'estiu pots estar-hi sense que t'enlluerni.

Em seguiré passant pel vostre blog, m'encanta això que esteu fent.
Una abraçada!!!

dissabte, 17 de març, 2007  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home