diumenge, de maig 31, 2009

Plena Primavera -*- Plena Primavera

Hooola que tal!

Ben entrada la Primavera el projecte gespa ja ens ensenya el seu verd intens. Ha sigut tot un encert el cobrir-la el dia que la vam plantar amb una mena de manta que vam comprar al Leroy Merlin. Si bé la idea inicial era que protegís les llavors dels ocells, la veritat és que ha accelerat enormement la germinació i creixement de la gespa: fins al punt de que tres setmanes després, un parell de zones que no havien quedat cobertes amb prou feines havia germinat, mentre que sota la manta ja portava 3 o 4 dits d'alçada!

D'altra banda, aquest any el borrissol del pollancre ha resultat especialment intens, ja que no ha bufat gens de vent durant les dues setmanes en que les seves flors s'ha obert (a principis de maig), i gairebé tot s'ha acumulat just a sota de l'arbre: és a dir, davant de la casa, sobre el jardinet de la Karen i sobre el "merendero" de les moreres.
Ha sigut desesperant i frustrant, ja que totes les plantes que estaven en flor, han quedat cobertes del maleit borrissol!
Afortunadament la manta sobre la gespa ha fet una tercera funció: protegir-la de la capa blanca, de manera que un cop passades les dues setmanes de "nevades", ha estat molt fàcil treure-la.

Ara també és època de treball intens a l'hort, adjunto algunes fotos.
...ooOoo...


Hooola que tal!

Bien entrada la Primavera lo proyecto césped ya nos muestra su verde intenso. Ha sido todo un acierto el cubrirla el día que la plantamos con una especie de manta que compramos en el Leroy Merlin. Aunque la idea inicial era que protegiera las semillas de los pájaros, la verdad es que ha acelerado enormemente la germinación y crecimiento del césped: hasta el punto de que tres semanas después, un par de zonas que no habían quedado cubiertas a duras penas había germinado, mientras que bajo la manta ya tenía 3 o 4 dedos de altura!

Por otro lado, este año la pelusilla del chopo ha resultado especialmente intensa, dado que no ha soplado nada de viento durante las dos semanas en que sus flores se han abierto (a principios de mayo), y casi todo se ha acumulado justo debajo del árbol: es decir, delante de la casa, sobre el jardín de Karen y sobre el "merendero" de las moreras.

Ha sido desesperante y frustrante, puesto que todas las plantas que estaban en flor, han quedado cubiertas de la maldita pelusilla!

Afortunadamente la manta sobre el césped ha hecho una tercera función: protegerla de la capa blanca, de forma que una vez pasadas las dos semanas de "nevadas", ha sido muy fácil sacarla.Ahora también es época de trabajo intenso en el huerto, adjunto algunas fotos.

1 Comentaris:

Blogger Xepe71 va dir...

No sé què fas a la vida real, però si aquestes fotos són de la teva masia, tens una masia genial! T'has plantejat mai de fer una reforma profunda de l'edifici i fer-ne una casa rural?

diumenge, 19 de juliol, 2009  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home