dilluns, de juny 29, 2009

Peretes de Sant Joan -*- Peritas de San Juan

Hooola que tal!

Doncs si, puntuals com elles soles, pel dia de Sant Joan, les peretes homònimes estan a punt per ser devorades... especialment pels ocells!


A mi m'agraden força, però cal pujar als arbres (que són prou alts!)per collir-les. En canvi els préssecs del presseguer que vam plantar fa tres anys (i que és més baixet) estan a l'alçada de la mà i també estan molt bons!
Total... que menjo préssecs!

Ah! I ahir vaig collir les primeres mongetes tendres de la temporada (que esperem sigui fructífera) i avui les pensem tastar!

Salut!

...ooOoo...


Hooola que tal!

Pues si, puntuales como ellas solas, por el día de Sant Joan, las peritas homónimas están a punto por ser devoradas... especialmente por los pájaros! A mí me gustan mucho, pero hace falta subir a los árboles (que son bastante altos!)para cosecharlas.

En cambio los melocotones del melocotonero que plantamos hace tres años (y que es más bajito) están al alcance de la mano y también están muy buenos! Total... que como melocotones!

Ah! Y ayer coseché las primeras judías verdes de la temporada (que esperamos sea fructífera) y hoy las pensamos probar!

2 Comentaris:

Blogger Unknown va dir...

Comentar-te que hi ha una llet corporal que es ven al súper, amb el pot vermell, que em sembla que es diu Natural Honey, que va de perles contra la mosca negra (comprovat a la feina). El problema que podries tenir és que si, després de posar-te'n et poses a remenar terra, acabaràs com una croqueta!

diumenge, 19 de juliol, 2009  
Blogger Cesc va dir...

Hooola que tal!
Efectivament, ho he comprovat i va bé allà on te'n poses, però millor no anar amb espardenyes (com tiu dius, acabes amb els peus fets una croqueta).
També hi ha zones on un no se n'acaba de posar i acaba amb una picadura. En aquest sentit, et puc dir que fa unes setmanes em va picar una en el llavi superior... l'endemà tenia el llavi penjant de tant que s'havia inflat... semblava un gall d'indi!!

Salut!

dimecres, 22 de juliol, 2009  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home