dilluns, de març 19, 2007

Calçotada Internacional

Hooola que tal!

Aprofitant la visita dels pares de la Karen, el dissabte passat vam celebrar una calçotada a Les Planes Velles, junt amb els meus pares i ma germana Blanca, l'Alvaro i el meu nebot l'Hug!
Va ser una mica estressant, no només per la coordinació de l'event, ja que ja hi estic acostumat, sinó també per la traducció simultània.
Al final crec que tots ens ho vam passar molt bé. Adjunto peliculeta del primer calçot de la mare de la Karen.


Després em van ajudar tots una mica en l'hort: muntant el reg per goteig de l'ultim bancal, regant una mica els arbres fruiters i plantant unes llenties per fer adob verd. A veure que surt!

En acabat vam marxar tots, ja que els pares de la Karen tornaven el diumenge. Em vaig quedar amb moltes coses per fer.... Ah! Espero que el vent i la baixada de temperatures no facin gaires estralls...

...ooOoo...


Hooola que tal!

Aprovechando la visita de los padres de Karen, el pasado sábado celebramos una calçotada en Les Planes Velles, junto con mis padres y mi hermana Blanca, Álvaro y mi sobrino Hug!
Fue un poco estresante, no sólo por la coordinación del evento, puesto que ya estoy acostumbrado, sino también por la traducción simultánea.
Al final creo que todos nos lo pasamos muy bien. Adjunto peliculilla del primer calçot de la madre de Karen.

Después me ayudaron todos un poco en el huerto: montando el riego por goteo del ultim bancal, regando los árboles frutales y plantando unas lentejas para hacer abono verde. A ver que sale!

Al final nos fuimos todos, ya que que los padres de Karen volvían el domingo. Me quedé con muchas cosas por hacer.... Ah! Espero que el viento y la bajada de temperaturas no hagan demasiados estragos...

1 Comentaris:

Anonymous JEJEJEJEJE va dir...

Que cultura, que ENGLISH! que CALCOT! TIPICAL CATALAN DAY!
QUE PASA NENGGGGGGGGGGG....

dimarts, 24 d’abril, 2007  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home